Cipele glamuroznog izgleda

elegant1

Kada govorimo o glamuru, prva asocijacija nam obično bude Holivudski crveni tepih.

I zaista, to je idealna prilika kada možemo videti sve poznate ličnosti koje su svojim cipelama ukrasile haljinu ili haljinu cipelama, kako god vam se više dopada redosled.

Kao web site koji se prvenstveno obraća ljubiteljima dobre obuće, što i sam naziv sajta govori, više nego li ova pređašnja rečenica: www.volimocipele.com , cipele su ono što najviše privlači našu pažnju.

Iako se ponekad jedva i vidi sva njihova lepota, jer duge haljine baš i ne dozvoljavaju da dođu do izražaja.

Cipele su ipak te koje su po našem mišljenju glavni akter svake svečanosti i trešnjica na torti vašeg glamuroznog izgleda.

Kako se bliže novogodišnji praznici, tako se u vama sve češće javlja pitanje: Kako se obući za tu “najluđu” noć?

Svakako, već i same to odlično znate da bez para dobrih ciplela, čak i ona najlepša haljina može biti “opasna” po vaš svečarski izgled.

Cipele su upravo te, koje vam omogućavaju da imate što bolju liniju koja će još više doći do izražaja u vašoj svečanoj haljini, a da ne pominjemo to da dobro izabrana visina potpetica (mi preporučujemo oko 7cm) doprinosi da vaša ženstvenost i elegancija budu maksimalno izražene.

Sam svečani događaj, bilo da je reč o novogodišnjoj noći ili nekoj drugoj svečanoj prilici, ne ostavlja baš puno prostora da prilikom kupovine cipela pustite sebi previše mašti na volju, najčešće i najbljolje je odabrati elegantne cipele u crnoj, teget, crvenoj, beloj, zlatnoj ili pak nekoj metalik boji u skladu sa tonom haljine koju ćete obući, mada je ponekad lepo videti i više kontrasta, što doprinosi složenijem stajlingu.

Ipak, klasika je uvek pobednik i zato vam savetujemo da birate klasičnu satensku, elegantnu cipelu, sve u skladu sa prilikom.

Autorski tekst

Podeli :

You may also like...