Cipele koje ćete obožavati sledeće sezone

Photo by: Kris Atomic
atomic

Cipele su neizostavni deo naše svakodnevice. I nekako što ih više imamo, želimo nove i nove i želimo ih još i sve više i više.

Vaš cipelarnik vremenom postaje sve manji. Čini vam se da je nekako bio dovoljno veliki kada ste ga sa velikom radošću unosili u svoj dom.

Oh, da mi je još samo jedna prazna polica u njemu. – koliko puta vam je ova misao prošla kroz glavu?

Cipele mogu zauzimati i zaista posebno mesto u vašem ormaru, jer one nekako daju potpuni ugođaj i pružaju neodoljiv osećaj zadovoljstva kada otvorite isti.

Koliko puta ste bile izvenađene, drage naše dame, kada ste u njemu pronašle onaj davno kupljeni par cipela na koje ste nekim čudom vremenom i zaboravile.

Napravite mesta, stižu modeli koje ćete neizmerno obožavati.

Stižu nam blistavo sjajne, metalno srebrne i zlatne sa metalnom potpeticom u istoj nijansi, koje ćete najlakše kombinovati uz džins i običnu bluzu i jaknicu od džinsa.

One će učiniti da i cipele i farmerice izgledaju jednako dobro na vama. Dobro će ići i uz neku komplikovanu haljinu, koju ćete kombinovati sa tašnom u boji cipela.

Ipak, najpre uživajte u prvoj kombinaciji uz savršeni džins, a kasnije pustite mašti na volju.

U najavi su i cipele sa teksturom.

Verujte nam, zaljubićete se u njih već na prvi pogled i znaćete istog sekunda da želite imati baš njih, ali kako ih kombinovati sa ostalom garderobom?

Nemojte ih kombinovati sa odećom koja takođe ima na sebi teksturu, izgledaćete prenatrpano.

Malo se zaigrajte bojama. Kombinujte ih uz odevne komade od tekstila ili nekom glatkom tkaninom.

Sledeće u nizu su cipele sa aplikacijama koje bi svaka devojka morala imati naredne sezone. Same po sebi, one su prepune stila i izgledaćete kao pravi pravcati stručnjak za modu, ali nemojte preterivati u kombinovanju sa drugim odevnim predmetima, jer suština elegancije je upravo u jednostavnosti i to je vrhunac iste.

Ovakve cipele sa printom idealno možete kombinovati uz tesne haljine do ispod kolena, dugački džemper na raskopčavanje uz običnu haljinu i svakako opet uz dobri stari džins.

Za kraj, ali nikako i najmanje važno, satenske cipele će ponovo biti u trendu, u svim bojama, od bele, tamno plave, crvene do crne.

saten1satenska cipela

Njih ćete već i same znati da valjano iskombinujete, ali vam i uz njih najradije preporučujemo tesnu haljinu do ispod kolena, običnu haljinu, a možete ih nositi i uz neku glamuroznu haljinu u skladu sa prilikom za koju spremate svoju odevnu kombinaciju.

Autorski tekst

Podeli :

You may also like...