Kako da se obučete za posao i uvek budete elegantne u kancelariji

Kako

Svi se rado ponekad prisetimo filma Đavo nosi Pradu i problema sa oblačenjem mlade devojke koja tek treba da se dokaže na svom novom radnom mestu i da se pri tom obuče u skladu sa renomeom kompanije u kojoj je zaposlena.

Zaista divan film, složićete se.

Prošli su ti dani u kojima su se nakada nosile odevne kombinacije i kada ste kancelarijske službenice mogli videti jedino u sivim i teget tonovima odeće.

Dizajneri su odradili svoj zadatak, nametnuli nove trendove i ponudili ih prodavnicama koje su oberučke prihvatile novinu u odevanju.

Odjednom su promenjeni stilovi i boje koje su bile prilagođene kancelarijama i krenulo se u nove trendove.

Ako je kancelarija u kojoj radite konzervativnog tipa, to ne znači da se po automatizmu morate tako i oblačiti.

Unesite malo vedrine ličnim primerom u svoje radno okruženje. Što znači da niste ograničene isključivo na crnu ili sivu haljinu,

Ove sezone prodavnice su prihvatile novi trend koji su ponudili dizajneri i ponudile pametne alternative u pastelnim nijansama, prilagođene vama da se uklope uz bilo koji kancelarijski posao.

Naravno, nikada nećete pogrešiti sa bojom haljine hrastovog drveta, bilo da ide uz belu klasičnu ili sjajnu košulju.

Za vas koje ste smelije, pokušajte da obučete neku kombinaciju sa printovima i teksturom na haljini.
Za hladnije mesece koji nam predstoje, ključno je slojevito oblačenje. Haljina, bela košulja i neko krzno oko vrata. Potražite i neki somot koji se ponovo vraća u modu i pridružite čizme gležnjače svom izgledu ili za one hrabrije, visoke čizme do ili iznad kolena.
Takođe, možete probati vezene haljine ili sa ukrasnim dezenima.

Verujemo da smo vam ponudili neke valjane smernice, a vi svakako probajte da po njima u radnjama pronađete ono što ide uz vas i lepo se odlučite za ono što vam najbolje stoji i u čemu se najbolje osećate, jer je podjednako bitno da se i na radnom mestu, u svojoj kancelariji, osećate dobro, baš kao i bilo gde drugo.

Krenite da širite pozitinvu energiju među kolegenicama i kolegama i ispunjavanje radnih obaveza će vam postati puno lakše.

Uživajte u svom novom stajlingu!

Autorski tekst by Miloš Dimitrijević

Photo by: freestocks.org

Podeli :

You may also like...