Devojke će obožavati ove patike

Photo by: Clem Onojeghuo
print

Red je da napišemo koju reč i o patikama.

Jednostavno ove ćete obožavati.

Zašto?

Zato što su najzahvalnije za kombinovanje sa ostalom garderobom.

Naročito dobro idu uz sportski izgled, neki neobavezni izlazak, pa čak ih možete nositi i u nekim malo formalnijim prilikama, ako ste slobodnog duha i takvu vrstu oblačenja dopuštate sebi u tim formalnim prilikama.

Naročito su interesantne tenisice sa printom na sebi. Možete ih naći u raznim dezenima, bojama, sa neverovatnim printovima. Od onih najjednostavnijih, pa sve do printova sa likovima crtanih junaka na njima.

Shodno tome, sigurni smo da ćete uspeti da pronađete svoj omiljeni par sa omiljenim printom i omiljenim likom iz svog crtaća ili super heroja na njima.

Najbolji način da ih nosite je uz jednostavnu odeću, što će reći bez printova, kako bi što bolje one same došle do izražaja.

Možete ih nositi i uz neku nesvakidašnju haljinu ili uz neke lepe kratke pantalonice od džinsa ili kakav simpatičan šorts, koji opet može biti od džinsa takođe.

Što se tiče cene i kvaliteta, verovatno ćete zbog printa ili veza na njima, morati da ih platite malo skuplje, ali kada ih već plaćate skuplje, onda vam je naš savet da izaberete najbolji kvalitet, po što boljoj ceni.

Možda je baš sada pravo vreme da ih pazarite, jer su van sezone svakako jeftinije, a dobro će vam doći za prve prolećne dane koji će ionako brzo doći iako još nismo zakoračili u zimu onako kako treba.

Ali, ne fali ništa da ih pazarite sada po dobroj ceni i odvojite u svoj ormar ili cipelarnik u kojem će vas čekati kada u proleće grane sunce.

Autorski tekst

Podeli :

You may also like...