Elegantna ženska obuća SHE WOLF

WOLF INTER EXPORT D.O.O. (skraćeno WOLF D.O.O.) osnovano je 1990. godine.

Osnovao ga je Milan Dimitrijević (1954-2014) i uspostavio kao moderno, uspešno preduzeće sa vizijom koja ima za cilj da preduzeće uklapa u buduće okvire poslovanja i prilagođava se i prati svetske trendove, kako bi svojim kupcima omogućili da u njima vide prepoznatljiv i siguran brend koji traje od 1990. godine i koji će nastaviti da traje.

WOLF D.O.O. je danas vlasnik i distributer elegantne ženske obuće „SHE WOLF“.

Robna marka „SHE WOLF“ se odlikuje izuzetnim dizajnom, udobnošću, lepotom i kvalitetom.

Sa tradicijom koja seže od 1990. godine i iskustvom koje su stekli u svim tim prethodinim godinama napornog, ali i uspešnog rada, gde su uspeli da kroz kreativne ideje svojih lidera i timova koji su predano radili na građenju brenda kompanije, WOLF D.O.O. danas sa ponosom vam predstavlja obuću “SHE WOLF”.

“SHE WOLF” obuća je nastala kao dugogodišnja želja da kompanija WOLF D.O.O. domaćem i svetskom tržištu donese nešto novo, lepo, kvalitetno i nadasve originalno u vreme kada je posebnost postala neophodni deo svakodnevnice.

Robna marka “SHE WOLF” predstavlja jedinstvo ljubavi, vere i nade, kao oslonac svakog pojedinca.

Robna marka “SHE WOLF” (u prevodu: Vučica) ima za cilj da obraduje i ohrabri ženski deo populacije, koji želi i voli da prati modne trendove, ali i onaj deo populacije kojem modni detalji i prefinjen ukus predstavljaju način života.
Iz razloga što život kao takav jeste jedinstven, oni upravo žele da i vi budete jedinstvene hodajući ponosno u obući “SHE WOLF” i da osetite život kroz koji gazite čvrsto baš onako kako dok gaze, to rade prave vučice.

Za novi početak, za novo poglavlje u životu, za svakodnevno zadovoljstvo, priredili su tri kolekcije obuće “SHE WOLF”:
– Wedding Collection
– Elegant Collection
– Casual Collection

U junu mesecu ove godine su predstavljeni modeli iz kolekcije Wedding Collection, dok se predstavljanje modela iz kolekcija Elegant i Casual očekuje i najavljuje kao specijalni događaj koji će se održati početkom decembra 2017. kao uvertira u novogodišnje raspoloženje i najava za sjajnu kolekciju Proleće/Leto 2018.

UŽIVAJTE U SVAKOM SVOM NOVOM KORAKU U OBUĆI “SHE WOLF” !!!

DODAJ SREĆI ZADOVOLJSTVO!!!

Detaljnije o robnoj marki SHE WOLF pogledajte na http://www.wolf.rs/

Autorski tekst by Miloš Dimitrijević

Podeli :

You may also like...