Šta obući i ugodno se osećati tokom trudnoće

trudnica

Pitanje koje svaka buduća mama postavlja sebi svakoga dana tokom trudnoće.

I nije baš lako odgovoriti na njega, ali ćemo mi pokušati da vam damo par saveta.

U trudnoći, sve vezano za modu, postaje malo komplikovano. Ponekad morate biti pravi virtuozi da uskladite modu i drugo stanje, jer je potpuno prirodno da se osećate divno i u tim danima i mesecima, dok čekate da vaša mala princeza ili princ dođu na ovaj svet i ulepšaju vam život.

Na sreću svih vas, vremenom su se dizajneri potrudili da pokriju značajno i taj segmet, te su uskladili mladalačke trendove svoje odeće i za buduće mame i to tako da se možete osećati divno u svojoj trudničkoj garderobi tokom čitave trudnoće.

Dugački džemper je samo jedna od opcija koja vam se nudi. Postoje različiti dizajni i dezeni koje možete izabrati prema sopstvenom ukusu naravno.

Neke možete nositi u neformalnim prilikama, a neke i u manje neformalnim, pa čak i na nekoj zabavi ili na poslu,ukoliko ste u radnom odnosu u toku trudnoće. Svakako za ovaj period i zimu koja je pred nama vam toplo preporučujemo da birate one super-tople džempere.

 

Za predstojeću zimsku sezonu, tople jakne su svakako obavezni deo odeće, mađutim za trudnice i nisu baš naročito prihvatljive, tj. praktične. Na uštrb lepote, a svakako ne puno, u zamenu za jakne, preporučujemo vam da nosite prsluke preko nekog tanjeg, a svakako malo šireg modela džempera ili prigladan kaput, malo širi u struku.

Uz ovu kombinaciju će vam biti takođe, toplo, a opet ćete se osećati lagodno, bez zatezanja koje osećate prilikom nošenja jakni. Svakako ćete se osećati ugodno i lepo.
Ukoliko ste ljubitelj haljina, definitivno preporučujemo one dugačke, najduže, za neke formalnije prilike u kojima morate izgledati blistavo, prilikom neke proslave i slično. Birajte malo labavije haljine sa povezom oko struka koji ćete stegnuti ili popustiti po potrebi, kako vam ne bi pravile nelagodu oko stomaka i nepotrebno vas stezale.

U svakom slučaju biće vam udobnije da u njima provedete duži vremenski period, ukoliko morate duže ostati na nekoj zabavi ili proslavi.

 

Trudničke farmefice su svakako nezaobilazni deo vašeg trudničkog outfit-a, te vam ih toplo preporučujemo i to u raznim bojama, kako biste ih lakše kombinovale uz ostatak garderobe, a što se obuće tiče, birajte da je pre svega topla, ravna i udobna za svakodnevno hodanje.

Svakako za ovo doba godine preporučujemo ravnu obuću do gležnjeva ili pak duboke čizme do kolena na kopčanje ili sa rasferšlusom sa strane iz razloga da se što je moguće lakše obujete ili izujete.
Nadamo se da smo vam bar malo pomogli sa ovih par saveta, a na vama je da u pratnji supruga ili neke druge osobe sa kojom rado idete u šoping, obiđete prodavnice i pokupujete ono što vam prija.

Svakako ne preterujte u kupovoni garderobe, jer šta ćete posle sa njom kad se porodite?

Ah, da. Čak i ako preterate, niko vam neće zameriti jer ste trudnica, a svakako postoji i ona druga, praktična strana: iskoristićete istu garderobu za sledeću trudnoću.

Zato, uživajte u svojoj trudnoći, kako vi, tako i svi ostali oko vas, jer ono što sledi posle, a to je dolazak bebe na svet, će biti nešto najlepše što će vam se ikada dogoditi u životu.

Autorski tekst

Photo by: freestocks.org

Podeli :

You may also like...